Brroff

Dåligt internet = text

Inte skrivit på länge = mycket text

1 december

Idag var en märkligt, nästan drömlikt glad dag. Först på lektionen som var overkligt rolig och alla klasskamrater var på gott humör…. fast jag somnade ändå två gånger under Zhang Laoshis lektion X-< Sedan sov jag lite under eftermiddagen och pluggade – både idag och igår gick alla tecken oväntat lätt  in i hjärnan. Sedan nu på kvällen åkte pickupspelsfrisbeegänget (jag, Steve, Matti, Manuel, Forrest) till jishuitan för att (bakgrundshistoria: namnet som vi har gett åt vår frisbeegrupp på BLCU är Earth Worms (alt. Erth Worms) och vi har länge funderat på ifall vi borde skapa vårt eget lag (svårt eftersom vi saknar folk och trodde att vi var skicklighetsmässigt underlägsna de tre existerande lagen i Beijing) eller gå med i ett av tre existernade lag. Big Brother, Beijing Bang och Hangtime.) kolla upp huruvida vi skulle kunna gå med i Beijing Bang (Hangtime ä svåra att kontakta och Big brother är inte intressrade av nya medlemmar) eftersom Manuel hade kollat läget och sagt att vi skulle vara välkomna. Det var vi knappt. De sade att, okej, den här gången kan ni vara med och spela för vi vill inte precislasta ut er, men kom inte hit igen. I slutändan fick vi inte ens spela utan deltog bara i övningarna innan och stod och kastade efteråt. Vilket var ganska kul på ett oväntat sätt, för det var ont om plats och alla fick trängas och kasta lite vilket ledde till och jag och Matti tvingades kämpa om att vinna en tjejs frisbee. :/ Lite kul var det iaf innan vi drog, men Beijing Bang stod det klart att vi inte går med i. Å andra sidan igen så spelade de inte så bra, så om vi gör vårt eget lag kan vi nog slå dem iaf >:D

8 december

Idag fick jag reda på varför Matti (finländaren som spelar frisbee) har en förtvinad vänsterarm och så många ärr runtom arm och hals. Han var nämligen med i en motorcykelolycka för en åtta år sedan, inte för att skadorna hindrar honom från att spela frisbee, träna nunchaku och taijiquan, rita serier och kläcka skämt. Lustigt att Cameron hittills aldrig hade märkt att Mattis arm var obrukbar <.<

Någon gång här emellan hade vi han vikarie istället för Zhang Laoshi som skulle på ultraljudsundersäkning. Vikarien var så entuiastisk att lektionen var över innan man hann säga hjärnsmäll.

12 december

Ritat klart alla julkorten, nu ska man bara färglägga dem också…. XD Satt mest hela dagen och studerade i bibblan med Hannes och Sophie. Har tränat nunchuks med vänster hand för första gången på en vecka nu, eftersom det har gjort ont i vänster arm. Har doftplåster på, alla jag frågar säger att det är en sträckt muskel. Träningen gick bättre än väntat jag kommer nog kunna ta igen trots att jag ligger en vecka efter på på tvåhandsträningen.

Hmmm,,,,, jag upptäckte för inte så länge sedan hur många födelsedagar jag har missat, vilekt bara bevisar hur beroende jag har varit av mina föräldrar för att hålla ordning på hur min släktingar åldras <.< ???? XD Idag kommer jag iaf ihåg att det är Putis (hur stavar man det <.<), tant Margits i alla fall, födelsedag idag om jag inte gör bort mig. Gratta från mig!

One Reply to “Brroff”

  1. Kul att du är uppe på nätet igen. Väldigt trevlig post, innehållsrik. Du verkar träffa en massa trevlig och spännande människor.

Comments are closed.