Julkort mest

14 december

Har börjat träna nunchuks med vänsterhanden igen, det har gått bra hittills iaf.

Lina frågade mig hur jag kan känna så många människor på skolan (strax efter att jag jag hejat på J.S.) , hurr durr hon tror att jag är social :3

Gott men inte särskilt näringsriktigt, och om man äter det för ofta får man typ njursjukdomar. Nja, jag vet faktiskt inte.

Hej, jag e trött -.- De här genomskinliga nudlarna är ganska underliga, för de känns slemmiga och i hela skålen verkar det bara finnas en fem sex VÄLDIGT långa nudlar. H påstod att kunde stoppa in en i näsan och få ut den genom munnen, väldigt troligt men inget jag vill försöka. Fast en god halvmeter måste jag nog ha fått in i munnen tror jag väl….?

16 december

Jahapp, nu har jag färglagt två av fyra julkort. Jäkligt mycket slit eftersom scannern avr dålig så först behövde jag tvätta alla sidor och sedan går det mycket långsammare med en mus istället för en bambuplatta…. tvättning sammanlagt två timmar, tre timmar färg på den första och två timmar på den andra….. och det var två av de simplaste julkorten ^^’ Så färglässggning är en sak jag kommer ägna mig åt i helgen 😛

Nu är nunchuk- och wingchunterminen slut för året… borde ändå fortsätta träna så att jag inte glömmer allt 😛

Hmmmm det var väl allt ^^

4 Replies to “Julkort mest

  1. Ne jag ahr inte kört HoN 2.0 men jag ahr läst på 4chan :3

    Du anar inte hur, Farmor, läs om europeisk mat i nästa post ^^

  2. Najs med lite bilder på dig själv! Mer sånt i fortsättningen, har du kört HoN 2.0?

Comments are closed.