Internationella Festivalen

Denna fredag var det en “internationell festival” på skolan, då det restes tält på basketplanen, varje tält tillägnat ett land. Tyvärr var et inga svenskar som ordnade ett svenskt tält 😛 Dessutom var det föreställning på en tillfälligt iordningställd scen, med mycket folkdans och andra mer eller mindre seriösa nummer. Chenlaoshi gav sina kampsportselever (oss) en timme för förberedelse innan vi skulle upp och representera Kina XD Jag tror jag vann över Andreas i mängd olika människor som ville ha foto med mig den dagen.

3 Responses

 1. Johan Groth
  Johan Groth at ·

  Nu verkar det vara full rulle med festivaler och parader m.m. 🙂

 2. Birgit
  Birgit at ·

  Vem vill inte ha foto av dig?

 3. Kicki
  Kicki at ·

  Kul med svenskar som representerar Kina 🙂

Comments are closed.