Frisbee

På lördag kommer Beijings turnering i Ultimate Frisbee hållas. Jag följer med Manuel och Steve som medlemmar i laget Hangtime för att delta. Kommer lägga upp en åpst efteråt för att berätta hur det gick 🙂 Hangtime är det tredje officiella laget i Beijing,  laget uppstår ett par veckor innan varje turnering och splittras dagen efter varje turnering. Lagkapten, tränare och manager är Yan och han har haft Hangtime som hobby i sex år nu…. I lördags var den sista träningen inför turneringen, jag tog lite bilder av omgivningen kring Beijings Unversitet för Internationell Handel idrottsplan.

En engrish oxå….

2 Responses

  1. Johan Groth
    Johan Groth at ·

    Här finns en samling engrish-skylter från vår resa i påskas: http://www.flickr.com/photos/johan_groth/sets/72157626607621607/

  2. Johan Groth
    Johan Groth at ·

    Något mer ökenartat campus om man jämför med BCLU … Engrishen gick mig förbi …

Comments are closed.