Kulturvecka

Den nyligen avslutade veckan var skolans “kulturvecka” för ???? som innebär föreställning och uppvisning varje eftermiddag! Den inleddes med en grupp kinesiska akrobater på måndagen men varje dag efter det var en talangjakt för elever från ????. Det var mest teater och körsång, från min klass deltog Alicia, Amade och Lina. Överhuvudtaget gick allt bättre än förväntat. Från föreställningen på måndagen var det mycket som imponerade, men det jag aldrig har sett tidigare var en krukakrobatik. Flickan låg på rygg med fötterna i vädret, på vilka det sedan placerades en kruka som hon snurrade och studsade endast med fötterna. Först var det en liten blomkruka, men sedan hjälptes fyra andra akrobater till med att dra in en etthundrakiloskruka, vilken hon lyfte och snurra med samma lätthet som den tidigare. Fast här var det inte slut. De bjöd upp en man från publiken (som sade att han vägde ungefär 80 kilo) som de stoppade in i krukan och sedan lyftes upp och blev snurrat på fötterna igen på samma sätt. Allt medan krukans nya inneboende förvånat tittade ut på publiken……

One Reply to “Kulturvecka”

  1. Det låter ju alldeles mycket sevärt! Vad gjorde Amade för att roa och upplysa publiken? Höll du dig själv borta från scenen 😉

Comments are closed.