Så börjar det… igen!

Läste posten “epilog” som publicerades för tio månader sedan här. Lika lång tid som jag var i Kina. Men de spår, som Kina lämnade efter i mig är ännu kvar och jag smider nya planer.

Nästa december avgörs de öppna mästerskapen i fjäderboll i Beijing. Mitt mål är att organisera ett lag för att representera Sverige där. Om du är intresserad av laget kan du läsa mer här.

Tävlingens arrangör heter John och är en av mina bekanta från BLCU, jag har säkert nämnt denne energiske åldring i en tidigare post.

Om du vill stödja Sveriges lag kan du dela en länk till lagets facebookgrupp på din hemsida eller sprida kunskap om fjäderboll och JJJ i Sverige! (JJJ är alltså regelsystemet för hur man tävlar i fjäderboll.)

På tal om något helt annat så läste jag i China Daily att 28 kinesiska fiskare nyss har blivit frigivna ur fångenskap efter att ha shanghajats och hållits fångar av okända män i nordkoreansk uniform. Jag undrar vem som egentligen står bakom detta agerande och vilken allvarsgrad denna incident ska betraktas tillhöra. Men jaja, det är som de säger: det händer en massa i Kina just nu.