Nunchukks och pakistanier

Grooowr idag var den absolut bästa nunchuklektionen hittills för jag ägde! Jag lyckades både med snurren bakom ryggen och kastet blev också bra! Moahahha man märkte på ?? att han märkte att jag tränat.

Åsså fick jag tillfälle att äta middag på pakistansktsktskt vis idag eftersom jag gick till Amades rum för att plugga. Det fanns tomat med lök och en ägg-smet-krydda-annan krydda-sak jag glömt bortröra och en maträtt som man framställer genom att filtrera grädde, ungefär så där på sjätte fingret. Väldigt sött var det iaf men det andra var gött och precis som förra gången jag var på pakistanvåningen var alla väldigt vänskapliga. Om du inte känner en pakistanier redan men har chansen att lära känna en så ta den. På fredag ska en kille göra ett dansframträdande på basketplanen huhu det ska bli kul….

Hm var det allt? Nah. jag och Cameorn köpte internet idag också men det funkade inte. Får se om vi kan lösa det imorgon. Eller något. Då kommer vi få fart på den virtuella autobahn och blåsa iväg i 100 kb/sek :P:P:P Vilket iaf är mellan 10 och 20 gånger så snabbt som jag har nu.

Å jag kanske kan träna ytterligare mer nunchuks med Matti och om jag och Amade kan hitta var sin stav så har ?? lovat att visa oss ett par trick 😛

Åh right mötte en merikan och en spanjor idag som är bofasta i Beijing men kommer till skolan för att träna ninjutsu. Som enligt amerikanen verkar vara den ultimata kampsporten. Hurr durr.

.