Hos polisen

Det roligaste med den här posten är titeln, men även tråkiga saker måste skrivas, i nedtecknandets och historiens namn. När jag slutade sist så skulle jag åka och hämta papperen på notary officet. Det gjorde jag idag och det kostade mig 360 spänn att få ut papperen, sedan åkte jag ill 107 som drog kopior och ?? drog jag till run run shaw för att ansöka om mitt visa. Man behövde plocka ihop en bunt olika papper men det var inte problemet. Problemet var att mitt x-visa (30-dagarsvisat) tagit slut för tio dagar sedan nu så jag blev skickad till polisstationen vid yonghegong lama temple (vilket jäkla namn på en t-banestation). Där pratade ingen engelska men jag kom tillbaka med ett par papper så vi får se vad som händer imorgon o.O

På grund av allt resande så missade jag wing-chunlektionen idag T.T

Jag gjorde också den obehagliga upptäckten att mitt svenska bankkort har upphört funktionera. Imorgon skall jag utföra det slutgiltiga testet för att se om jag verkligeninte har tillgång pengar. Mina stipendiepengar är slut, på grund av allenast legala och sympatibla anledningar, så om jag inte har stuvat undan något i väskan eller på bankkortet med en get på så stundar en fastemånad med budget 150 kuai. Jag har dock fortfarande hopp att det svenska kortet skall fungera 😛

Hurr…. sitter på Hope eftersom vi fortfarande inte har fått igång internet. I högtalarna hör jag låten med en ryss som sjunger som en tjej, låten som Jenni spelade för oss i mangakursen någon gång när den fortfarande var i Djursholm XD

3 Replies to “Hos polisen

  1. Oh jezuuz inte kul om du får slut på pengar, skönt att du tar det chill iaf. Ingen idé att hetsa upp sig eller hur? 😛

Comments are closed.