Duhdpadi!

Idag skall jag ge er receptet på duhdpadi med bilder till! Var hos pakistanierna idag och drack duhdpadi igen, eftersom enligt pakistanier är ?????=?? så man är alltid välkommen ^^

Först har man mjölk i kastrullen och värmer den så den bli riktigt varm.

Sedan har man i antingen fem tepåsar (för en liter mjölk) eller motsvarande mängd te i lösvikt. Rör om hela tiden.

Ha i socker. För en liter mjölk brukes en hel grabbnäve farin.

Försök dricka det när det är som varmast och njut 😀

Var var jag sist? Jag var tillbaka från polisstationen med ett papper. Gick till 107, fyllde i det formuläret, gick till run run shaw, fick mer papper som jag tog till dormet och tillbaka till run run shaw. Lämnade in alla papper som krävs för att ansöka om residence permit och gick till 107 med kvittot, för att få mitt student card (identifikationshandling), innan jag gick till dormet och fick min nyckel permanent upplåst! MOahahhaha det är slut! SLUT!!! Eller om det kommer fortsätta som det gjort hittills är det nu den riktiga striden börjar <.<

Den 27 ska jag iaf gå till run run shaw och plocka upp mitt resident permit, som kommer finnas  i mitt pass. DÅ kommer jag ha spenderat 24 dagar olagligt i Kina 😛 Å jag fick inga böter eller isoleringscell, Schnuten gav mig bara en varning ^^ Hurr durr snurr…

Så…… om man har lagat snabbnudlar i en kastrull och inte häller ut resterna förrän efter ett par dagar så luktar de spya. Bara så ni vet.

Nu ska internet fungera på rummet, det var en kille här och fixade våra problem 😛 Han pilade runt bland de engelska menyerna trots att han bara kunde kinesiska. Eller, jag har inte internet när jag skriver det här för jag såg inte vad han gjorde -.-

Efter nunchakuträningen skulle vi precis gå från fotbollsplan när en kinesisk tjej från universitetet för geologisk forskning dök upp (som vanligt söker kinesiska studenter efter utlänningar att prata engelska med på BLCU) och frågade om vi gillade att “play with the nunchuks” eftersom hon hade sett hos träna. Vi frågade om hon gjorde det själv och då tog hon bannemej upp ett par metallnunchuks som hon svingade runt huvudet som Bruce Lee själv utan att glasögonen ens hamnade på sne o.O Jag var för överraskad för att ta foto T.T får se om hon dyker upp igen…. hon kunde till och med hantera två (!) metall (!) nunchuck samtidigt 😛 Us gaise got pwnt :/

4 Replies to “Duhdpadi!

  1. Sköööööööööönt att visumhistorien äntligen verkar vara över 🙂

  2. Dudhpadi låter ju ganska mumsmums.
    Akta dig för polisen till den 27!

    Akta dig för tjejen med metallnunchuck.

Comments are closed.