Frisbee och tvillingar

Företeelserna under den här kvällen var så känslomässigt laddade att jag glömde att ta bilder. “Känslomässigt laddade” låter väldigt pretentiöst men är inte desto mindre sant, ni som spelar HoN kan tänka er vad jag pratar om………

Idag var det andra pick-upspelet arrangerat av klubben Big Brother som jag deltog i. Det var på andra sidan Beijing och inomhus så jag var tvungen att offra halva WingChunlektionen för att hinna i tid med Steve, Forrest, Manuel och Matti. Nästa gång kommer jag hellre sent till frisbeen. I början hade jag en del motgångar men när spelet var slut 2 timmar senare (man växlar när man blir trött, ropar bara “dark sub” eller “white sub”) hade jag lyckats med två kast och två blockeringar som gett den där lätt euforiska känslan man får ibland när det går bra. Dessutom kan jag konstatera att om detta var ett paintballspel så skulle jag ha högst hit-ratio (det är svårt att skruva, ok? :P:P:P).

Eftersom Manuel drog tidigt så kunde vi klämma in oss alla fyra i en taxi för att komma hem. Diskussionen började om Metalocalypse (gratis att ladda ner) och vidare  till Metal (efter en detour förbi “Human Centipede” och “Saw” 1 till och med 3D) i allmänhet (Matti tipsade mig om något som kallas “13” där lokala metalförmågot spelar, jag tänkte kolla upp det i helgen :D) och därifrån vidare till en japansk TV-show och det var där det spårade ur. I TV-showen får deltagarna (10-13 år) bland annat åka enhjuling, och det tycktes Forrest och Matti som om deltagarna cyklat enhjuling sedan födseln. “Innan födseln” sköt jag in och påpekade att en tvillingfödsel där ett syskon är av metal och har ett hjul kanske är möjligt. “Tja”, sade Matti, “det sägs ju att mongolerna föds på hästryggen. Fast föl är ju inte så små.” Min tur igen. “Det är det som händer om man korsar människa och häst och får tvillingar.”

Så egentligen var det bara oss nordeuropeer som satt och svängde humor av tveksam karaktär omkring oss medan amerikanarna skrattade sig nära på halvvägs till döds. Herpaderp 😀

One Reply to “Frisbee och tvillingar”

  1. “Känslomässigt laddade” låter väldigt pretentiöst men är inte desto mindre sant, ni som spelar HoN kan tänka er vad jag pratar om………”

    All too well my friend, all too well…

Comments are closed.