Visum och stavar

Så först har vi mitt nya visa här 😀 multipass, så jag kan lämna Kina och komma tillbaka hur många gånger jag vill fram till 31 Juli. Weeeee

Efter nunchakulektionen idag (aj mina handleder) stannade jag och Amade kvar med våra nyköpta träkäppar :] och fick dem kapade, en lärare cyklade och hämtade en såg. Utan hans hjälp hade det varit svårt att kapa dem. Sedan så lärde Cheng Laoshi (samma lärare som undervisar Nunchaku och WingChun) kapitel ett i grunderna om stav. Man snurrar den väldigt mycket, precis som en nunchuk, men det är mycket tyngre för armarna än för handlederna. Värker lite överallt nu…. XD Jag ser verkligen framemot att lära mig mer om stav, även om jag upplevde två gånger hur ont man får i huvudet om man gör fel X3

3 Replies to “Visum och stavar

  1. Tackar tackar ^^ Nu kan man gå runt på stan utan risk för att polisen plockar in en för förhör 😛

Comments are closed.