Så igår var sista WingChunträningen och idag var den sista nunchakuträningen, men om man vill kan man fortsätta träna fram till nyår ungefär. Jag funderar fortfarande på om jag vill fortsätta med WingChun eftersom det krockar lite med frisbeen men jag är helt säker på att jag vill fortsätta träna nunchaku iaf. Man fick ett väldigt prydligt diplom :]

Skönt med musik efter en lång dag, en låt som var perfekt idag var Northwind av Falconer. tror inte att länken kommer fungera eftersom den går igenom en proxy så sök på utube.

4 Replies to “

  1. Försökte se länken men det gick inte :s Jag ser en del på TV när jag är ensam eftersom det är trevligt med något att titta på,….. kan skriva en post om TV

  2. Mycket prydligt 🙂 Låter som om ni haft kul. Fortsätter ni till våren? En fråga: ser du på TV något? Kan du berätta lite om vad som visas i kinesisk TV?

    PS Var är rubriken på posten?

Comments are closed.